In English  Rengasliinat

Rengasliinat

Yleisiä ohjeita

Liinan pukeminen

Pujota ensin liinan pää molemmista renkaista, ohjaa liina ylimmän renkaan yli ja pujota sitten alimman renkaan alta siten että liinan pää jää roikkumaan liinasta muodostuvan pussin ulkopuolelle. Jos liinan pää on valmiiksi niputettu on pujottaminen helppoa, sen kun katsoo vain että pujottaa pään oikein päin. Avopäisen liinan pää kannattaa taittaa valmiiksi taittaa ja laskostaa ennen pujottamista.
Pujottamaton liina. Pujota ensin liinan pää molemmista renkaista. Ohjaa liina ylimmän renkaan yli ja pujota alimman renkaan alta. Valmis.

Pujota liina pääsi yli ja asettele olalle. Voit käyttää liinaa kummalla olalla tahansa, puolia onkin hyvä vuorotella, niin että keho ei rasitu kantamisesta epätasaisesti. Liinan renkaat asetetaan yleensä etupuolelle olkapään tuntumaan.

Liina pujotusvalmiina Liina olan yli pujotettuna.

Rengasliina voidaan pukea myös niin että renkaat tulevat taakse ja käyttää liinaa kuin kantopussia. Levitä liina olalta ja selästä mahdollisimman leveäksi. Muista vetää liina pois kaulan juuresta alemmaksi hartialle. Kiristä liinaa jo valmiiksi ennen lapsen laittamista liinaan.

Sivusto on toteutettu SiteRunner-sivustotyökalulla