In English  Sivujen taustaa ja tekijöitä

Sivujen lyhyt syntyhistoriikki

Kantoliinakanavan kotisivut syntyivät tarpeesta saada monipuolista ja puolueetonta liinailutietoa helposti kaikkien saataville. Sivut on tehty vapaaehtoisvoimin, tarkoituksena luoda mahdollisimman kattava liinailutietopankki ilman kaupallisia kytköksiä.

Sivujen ideointi aloitettiin Kantoliinakanavalla käytyjen keskustelujen jälkeen 10.10.2002 erillisellä postituslistalla, jolle liittyivät kaikki, jotka halusivat osallistua sivujen tekemiseen. Ensimmäinen versio sivuista valmistui 9.6.2003. Sittemmin sivuja on uusittu useamman kerran: on vaihdettu sivupohjaa, siirrytty vanhasta osoitteesta omalle domainille, vaihdettu palvelinta ja ilmoitustaulua on uusittu pariinkin kertaan. Huhtikuussa 2005 sivut päätettiin siirtää helpommin ylläpidettävälle alustalle. Sivujen nykyinen versio otettiin käyttöön helmikuussa 2007.

Sivutila, domainnimi ja SiteRunner-ohjelmisto: Netland

Alkuperäisten sivujen toteutus, ylläpito ja sisällön ideointi: Outi Koivu ja Minni Niemelä

Vuonna 2007 käyttöönotettujen sivujen ylläpito: Outi Koivu ja Apila

Kantoliinakanavan oma logo: Susanna Koivuneva

Sidontaohjeet: osa on poimittu sivuja 2002-2003 tehdessä Kantoliinakanavalta, osa kirjoitettu myöhemmin. Ohjeita ovat kirjoittaneet ja muokanneet Jaana Reinikka, Outi Koivu ja Minni Niemelä. Sidontaohjeiden englanninkieliset käännökset Tania Greco ja Anna Suova-Hakala.

Liinasidontaohjeiden kuvat: Kesäkuvat Minni ja Jaana, kuvattu kahdessa osassa 2003 ja 2004. Malleina omat lapset.

Kantovälinepankin liinaesittelyt: Outi Koivu

Kantovälinepankin reppuesittelyt: Apila

Kuvat sivuilla: kuvituskuvina olemme käyttäneet Kantoliinakanavan oman valokuvauskilpailun parhaita kuvia. Muut kuvat kirjoittajien omia.

Linkkejä keräsi aluksi Tiina Sihvonen, työtä jatkoi Outi Koivu.

Sivujen suunnitteluun, ideointiin ja toteutukseen ovat osallistuneet myös: Hanna Alasalmi, Petra-Paula Corsini-Rautalinna, Tania Greco, Marianne Kallio, Anu Knuutti, Saara Koskela, Sirpa Leppänen, Piia Mellin, Mari Mäkelä, Anne Paakkanen, Riitta Pessi, Jaana Reinikka, Anna Sillanpää, Anna Suova-Hakala, Anu-Maria Visakoivu-Nopola, sekä kaikki työlistalla olevat ja olleet!


Palaute ja yhteydenotot: kantoliinakanava (at) kopteri.net

Sivusto on toteutettu SiteRunner-sivustotyökalulla