In English  Vuokraajat

Vuokraajat

Haluaisitko kokeilla onko kantoliina sinun juttusi? Tarvitsetko liinaa tai kantoreppua vain lyhyen aikaa esim. matkalle mukaan? Haluatko tutustua edullisesti erityyppisiin ja merkkisiin kantovälineisiin? Vuokraa!

Vuokraajat ovat listalla aakkosjärjestyksessä. Tippuvalikosta pääset selaamaan vuokraajia paikkakunnittain. Voit myös käyttää hakukenttää. Sanahaku etsii annetuille hakusanoilla täydellisiä osumia, toisin sanoen haku sanalla "kokous" löytää ainoastaan ne tietueet, joissa sana esiintyy sellaisenaan. Tällöin löytymättä jäävät muun muassa sanat "kokouksessa" ja "kokouksen". Hakusanojen merkitystä voi laajentaa katkaisemalla ne tähtimerkillä. Esimerkiksi haku "kokou*" löytää kaikki edellisen esimerkin sanat ja lisäksi sanat "kokousaikataulu" ja "kokouspöytäkirja".

Tämä sivusto on nykyisin vain arkisto eli sivuja ei enää päivitetä.

Hakutulokset

Nimi Paikkakunta Internet Sähköposti
Kanto-shop
GSM: 040 546 3310
Hyvinkää www.kestovaippa.fi info (at) kestovaippa.fi
Vuokrattavana: Kanto-luomuliina

Vuokrahinta: 1 €/päivä tai 5 €/viikko, pantti 42 €, minkä saa takaisin liinan palauttaessa tai jos liinan haluaa ostaa, vähennetään vuokrahinta liinan hinnasta

Liekku ry Joensuu www.liekku.net liinavuokraus (at) gmail.com
Vuokrattavana: kudottu kantoliina EllaRoo, trikooliina The Baby Bundler 5,4 m, neliöliina Lifter, kantoreppu Patapum, vesiliina Babyidea (rengasliina)

Vuokrahinta: Liekun jäsenille on 3€ jokaiselta alkavalta viikolta, ei-jäsenille 5€.

MLL Tyrvään-Vammalan yhdistys Sastamala www.mll.kopteri.net -
Vuokrattavana: IsoHali, Girasol, Patapum, Manduca

Vuokrahinta: Lainaaja maksaa pantin 20e, jonka saa takaisin, kun palauttaa liinan.

Sivusto on toteutettu SiteRunner-sivustotyökalulla